ved direkt hem till dörren

Vår historia

Allting började egentligen en dag i november 2010.

Efter att ha tillbringat eftermiddagen i en tvätthall och bilen en välbehövlig invändig tvätt bar det av till stormarknaden för helgens inköp. Bla ved så att vi kunde tända en mysbrasa i kaminen. När vi väl kom hem och lastade ur bilen kom bedrövelsen. Bagageutrymmet såg ut som ett slagfält, eller åtminstone som om någon kört en flismaskin därinne. Efter en hel del väl valda ord, däribland många svordomar, kom så den vanliga tanken ”Det måste finns ett enklare sätt att få hem veden, utan att för den skull behöva köpa hem ett lass på flera kubikmeter.”

Och här står vi idag. Ett bolag som kör  ut vedtransporter till människor som tröttnat på att köpa ved på macken och bära hem det på tunnelbanan eller i bilen och tillbringa flera timmar med att städa bilen efteråt.. Nej använd oss på hemved för vi hjälper er att få en enklare vardag när det gäller er hemleverans av veden. Vi levererar ved i Stockholm.

Välkommen till Hemved!

Hemved.se ägs av Stockholms webbtjänst som är ett enskilt bolag orgnr: 700323-xxxx (uppges endast vid förfrågan)  som skapar olika ideer och lösningar för att förenkla vardagen för folk i storstäderna.